BERREVOETS hekken en poorten BVBA

Hekken en poorten

Koolmijnlaan 181

3582 Beringen


Tel. 011 42 06 06

Fax. 011 45 11 91

BTW: BE0833.822.787

E-mail: poorten@berrevoets.be

Made in Limburg

 bannermil 

  

Berrevoets Hekken en Poorten zet op 20 maart van 10u - 17u zijn deuren voor u open!

 

Op de Made in Limburg dag kan u komen ontdekken hoe ons bedrijf werkt.

Wij voorzien kinderanimatie en de gelegenheid om je dorst te lessen. Bovendien maakt elke bezoeker kans op een mooie prijs!

 

 

Bezoek alle deelnemers uit Beringen en win een leuke prijs!

Wanneer je op 20 maart 2011 alle 4 Beringse deelnemers van de Made in Limburg dag bezoekt, maak je kans op één van onze mooie prijzen.

Hoe werkt het? Download het deelnemingsformulier op www.berrentec.be, breng het mee naar de Made in Limburgdag, vul ze in en drop ze in één van boxen die geplaatst zijn in de Beringse bedrijven.

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Andere deelnemers uit Beringen:

 

Millenium Golf - Paal 

logo_mgv_p5135_rgb_512

Middenin de Limburgse natuur, rond de oevers van de Paalse Plas ligt Millennium Golf; een sportieve uitdaging, een oase van rust en culinair genot. Geniet die dag van hun gratis activiteiten en maak kans op mooie prijzen indien u alle deelnemende bedrijven van Beringen bezoekt

 

Dingens Barometers & Clocks - Beverlo

logo_dingens_space_cape_512

Dingens ontwikkelde een totaal nieuw barometersysteem en bereikte daarmee vorig jaar een plaats op de Wereld Expo 2010 in Shanghai.  Limburgse innovatie reikt tot ver over de grenzen.Made in Limburg-dag geeft U de gelegenheid om de productie van deze bijzondere instrumenten te bekijken. Precisietechnieken uit de luchtvaart worden gecombineerd met oude ambachten en geven een uniek resultaat.Glasblazers en andere animatie wordt voorzien voor jong en oud.

 

Berrentec zonnepanelen - Beringen

logoberrentec

Maak kennis met hernieuwbare energie tijdens de Made in Limburgdag en kom ons bedrijf ontdekken op een nieuwe locatie! Bovendien zijn er prachtige prijzen te winnen wanneer u alle deelnemende bedrijven uit Beringen bezoekt.